Back to search

Bundsbæk Mølle

Bundsbækvej 27
6900 Skjern

Bundsbæk Mølle

categories: Museums and Exhibition Forest & Plantation
Indoor Outdoor

Bundsbæk Mølle er omkranset af en skøn naturpark, hvor der blandt andet findes forskellige arter orkideer. Her kan I gå en tur i det smukke landskab, opleve den verdensberømte Land Art kunstner Alfio Bonannos værker og måske endda besøge det lille rakkerhus i Bjørnemosen.

Har I lyst til at vide mere om rakkerne, kan I opleve udstillingen på Bundsbæk Mølle eller tage med museets guide på rakkertur. Se www.levendehistorie.dk for mere info. Det er også muligt at gå ud til rakkerhuset gennem naturparken på egen hånd.

Levende Historie

Bundsbæk Mølle er en del af Ringkøbing-Skjern Museum, hvor I kan opleve historien lige der hvor den foregik. Museet består af en række autentiske bygninger, der alle fortæller hver sin spændende historie om det liv der er levet her og om hvordan mennesker og landskab har præget det!

På Ringkøbing-Skjern Museum er historien ikke bare i montre. Her kan du opleve den LEVENDE HISTORIE med alle sanser - gennem levendegørelse, guidede ture, børneaktiviteter og rundvisninger. Med et ugekort eller årskort er der rabat når man besøger flere besøgssteder. Børn og unge op til 18 år har gratis adgang ifølge med en voksen, ugekortet kan købes på museets besøgssteder.

Send a message Bundsbæk Mølle